Posts

Showing posts from September, 2011

Demis Roussos - Rain And Tears (live)

Image

Demis Roussos - Forever and Ever

Image

David Guetta feat Flo Rida & Nicki Minaj - Where Them Girls At

Image

Superman Cartoons

Image
This collection of early Superman cartoons from the 1940s follows the iconic Man of Steel -- and his bespectacled alter ego, Clark Kent -- through an array of classic adventures and romantic run-ins with his lady love, Lois Lane. From his extraordinary boyhood in Smallville to his adult life as a seemingly ordinary newsman to his battles with a variety of villains, it's animated escapism at its best.

Vanessa Mae : Fantasy on a theme from Caravans

Image

Demis Roussos - Someday Somewhere

Image

Julio Iglesias - Me olvide de vivir - letra de la canción

Image

JULIO IGLESIAS - LA PALOMA

Image

H άρνηση της υπάρξεως του διαβόλου είναι μεγάλη βλασφημία κατά του ιδίου του Θεού

H ανθρωπότης ολόκληρος μαστίζεται από θεωρίας πολλών ει­δών. Ταλαιπωρείται από συστήματα φιλοσοφικά, υλιστικά, ορθολογιστικά κ.ο.κ. Από αυτά τα συστήματα εκπηγάζουν συμπεράσμα­τα, αποφάσεις, γνώμαι. Άλλα εξ αυτών χαρακτηρίζουν την πάλη της συνειδήσεως ως έλεγχο, που προέρχεται από κάποια σύγκρουσιν του αγαθού και του κακού. H αμαρτία δια τα φιλοσοφικά αυτά συστήματα είναι απαράδεκτος. Εάν δε καταλήξουν στην απόφαση παραδοχής της αμαρτίας αποφαίνονται, ότι είναι άσκηση της ελευθέρας βουλήσεως του ανθρώπου. Να πράξη δηλαδή, το καλόν ή το κακόν. Άλλοτε όμως διατυπώνουν άλλη θεωρία και δεν παραδέχονται την ύπαρξιν του κακού. Το κακόν λέγουν, δεν υπάρχει. Όλος ό κόσμος είναι καλός! Τέλος καταλήγουν, αφού διαπιστωθεί ή ύπαρξης και το μέγεθος του κακού, ότι ή παρουσία του αγαθού και του κακού έχουν την ιδίαν πηγή. Ως συμπέρασμα όλης αυτής της αλλοπρόσαλλης θεωρίας είναι ή άρνηση της υπάρξεως του διαβόλου. Πονηρά πνεύματα λέγουν και διάβολος και σατανάς, δεν υπάρχουν. Επίσης ισχυρ

Rocky Music Video-Eye Of The Tiger

Image

30 Second Bunnies: Bunnies: Rocky

Image

Daily Pill Protects Against HIV Infection

Taking a daily antiretroviral pill greatly lowers the risk of being infected with the AIDS-causing virus HIV, according to a study that included nearly 2,500 gay men in six countries. The researchers said their finding could mark a major advance in the battle against AIDS, The New York Times reported. The group of participants assigned to take the antiretroviral drug Truvada daily were 44 percent less likely to become infected with HIV than those who took a placebo. However, the pill was more than 90 percent effective when the researchers focused only on men whose blood tests showed they took the pill every day, The Times reported. The study appears Tuesday in the New England Journal of Medicine.

DEMIS ROUSSOS, From souvenirs to souvenirs

Image

The Promise trailer

Image

Άγιος Κυπριανός και Αγία Ιουστίνη

Image
Ότι πιο ενδιαφέρον έχω διαβάσει πρόσφατα είναι ο βίος του Αγίου Κυπριανού και της Αγίας Ιουστίνης. Είναι πραγματικά θαυμάσιο να βλέπεις πως ένας τόσο μορφωμένος και έξυπνος και επιτυχημένος μάγος της εποχής του έγινε Χριστιανός. Οι δε ευχές του Αγίου Κυπριανού, είναι κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο γιατί ο Άγιος δείχνει στο διάβολο ένα "ιδιότυπο σεβασμό" ποιόν; αυτόν με τον οποίο ο Χριστός διατάζει το διάβολο να αποχωρήσει και εκείνος υπακούει γιατί γνωρίζει καλά ποιά είναι η θέση του. Ο "σεβασμός" που αποκομίζει ο διάβολος είναι η αναγνώριση μέσα στις ευχές ότι ο διάβολος υπάρχει, ότι ο διάβολος ακούει τις ευχές και ότι είναι επικίνδυνος. Όμως η εντολή που παίρνει από το Θεό είναι να φύγει. Και ο πιστός Χριστιανός αποδεικνύεται πιο δυνατός από το διάβολο που είναι ο θεός του κακού "με ένα κόκκο σινάπεως πίστη" στον Κ.Ι.Η.Χριστό, όπως λέει στο Ευαγγέλιο ( Κατά Ματθαίον ιζ 14-21).

The Promise - Michael Nyman ( From the movie "The piano")

Image

The Fattest Shark Ever ! ( obesity ?)

Image

World's Biggest Animal

Image

Top Ten most dangerous animals

Image
Image

Lordi - Devil is a Loser

Image

Here Comes The Sun - Beatles

Image

Demis Roussos - Ainsi soit il

Image

Παναγία η Γλυκοφιλούσα

Image

Mικρό κορίτσι στον κήπο

Image

Ο Σταυρός του Χριστού - Υάκινθος

Image
Τί σχέση έχουν αυτά τα δυό; Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της πνευματικής μας ζωής. Ο Σταυρός του Χριστού φανερώνει τη σχέση του ανθρώπου με το Θεό ως σχέση υπακοής, διότι ο μαθητής του Χριστού, αυτός που βλέπει τον Θεό σαν πατέρα του, έχει υποχρέωση να γνωρίζει ποιές είναι οι εντολές του και να τον υπακούει. Πριν έρθει ο Χριστός στον κόσμο, πριν ο Θεός γίνει άνθρωπος, αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Σχεδόν αδύνατο. Ο προφ. Ησαίας που μας μιλάει γι΄ αυτό το μεγάλο μυστήριο, το μυστήριο του Σταυρού του Χριστού, πριν έρθει ο Χριστός στον κόσμο και πριν σταυρωθεί, λέει: "Κύριε, τίς επίστευσεν τη ακοή ημών και ο βραχίων Κυρίου τίνι απεκαλύφθη;"- "Ποιός μπόρεσε να υπακούσει σ΄ αυτά που εμείς λέμε, σ΄ αυτά που εμείς οι προφήτες, τα στόματα του Θεού, εξαγγέλουμε ότι είναι το θέλημα και οι εντολές του Θεού; Ποιός μπόρεσε να υπακούσει σ΄ αυτά, ποιός μπόρεσε να τα τηρήσει;"- "Και ο βραχίων Κυρίου τίνι απεκαλύφθη;"- Και σε ποιόν φανερώθηκε η δύναμη του Θεού;" .Για

Phil Collins - Against All Odds (Lyrics)

Image

I believe in you - Il Divo & Celine Dion (with lyrics)

Image

Andreea Banica - Love in Brasil 2010 [HD]

Image

Μην ξεχνάτε να φοράτε το σταυρό σας !!! Παντού και πάντα!!!

Image

Dj Matthew.B - You're My Heart, You're My Soul

Image

Mattyas - Missing you (Official Video 2010)

Image

Mattyas - Mi amor [New single 2011]

Image
Image
  ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ Η ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ Ζητούμε συγνώμη από όσους πικράναμε. Φιλικά & αδελφικά Η διαχειρίστρια

'Inception' Trailer 2 HD

Image